nieuws   12 oktober 2020     1 foto
Zorg voor een correcte pasfoto op jouw spelerspas

Tot 31 oktober  kun je als lid je pasfoto aanpassen in de voetbal.nl app. Dus heb je nog een oude jeugdfoto, moet deze vernieuwd worden of vind je dat je pasfoto in het algemeen vernieuwd mag worden dan is dit de gelegenheid.

PASFOTO TOEVOEGEN (VELD)

Het is vanaf  mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen of toe te voegen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app
Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app of Wedstrijdzaken App naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk.
Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. Het moet een herkenbare pasfoto zijn van jezelf. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. Zorg voor een foto met voldoende contrast en neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.
Elk spelend lid dient voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto op zijn digitale spelerspas te hebben.
Dit geldt voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Wijzigen vóór 1 november

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen of toevoegen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen.
Tot 1 november kan ook de wedstrijdsecretaris de foto’s wijzigen of toevoegen.

Wijzigen na 1 november

Na 1 november kun je contact opnemen met de medewerkers KNVB Contact als je ontdekt dat een foto niet geschikt is als spelerspasfoto. Zij kunnen bij dit soort noodgevallen een correcte spelerspasfoto toevoegen.