nieuws   05 juni 2021     31 foto's
Zaterdag 5 juni 2021, het gaat weer om het echie in de Regiocup

Op zaterdag 10 oktober 2020 werd de laatste officiële wedstrijd tussen Reutum JO19-1 en VMC JO19-1 gespeeld op de Kottenbrei.
8 maanden later, na een periode van trainen kon de jeugd t/m 18 jaar weer voetballen en moesten de spelers er weer staan voor een wedstrijd in de Regiocup.
Bij VV Reutum  kwamen 4 teams zaterdag 5 juni op de Kottenbrei in actie. Alleen de MO13 wisten hun wedstrijd in winst om te zetten.
Ook onze clubscheidsrechters bij de jeugd hadden hun conditie op peil gehouden en mede dankzij hun (ervaren) leiding werden het sportieve duels.
Voor de spelers was het fijn om na lange tijd van alleen maar trainen weer een wedstrijd tegen een ander vereniging  te spelen. Ondanks het gebrek aan wedstrijdritme zou het voor de neutrale toeschouwer (welke helaas niet aanwezig mocht zijn) een genot zijn om naar de 4 wedstrijden te kijken.

Op de foto’s zie je Reutum JO8 in de oranje hesjes en Reutum JO10 in de “bleke” shirts. Dit i.v.m. het tenue van de Esch de tegenstander.

De uitslagen vind je in het andere nieuwsitem op deze site.