nieuws   11 maart 2021     1 foto
Winnaar 3e periode bekend - De Toto voorspelling van Peter Bokma

De winnaar van de derde periode van de TOTO is bekend. Na ronde 24 het afgelopen weekend te hebben gespeeld, kunnen we de eindstand opmaken. Van de maximale 64 punten heeft 1 speler er 43 gehaald. Johan Lammerink is de winnaar van deze 3e periode en incasseerd een mooi bedrag van € 50,00. 1 punt minder met 42 punten waren 4 spelers. Hierachter weer 11 spelers met 41 punten. Al met al een spannende periode dus.
In de totaalstand is het steeds stuivertje wisselen met een paar spelers. 2 koplopers nu met 124 punten, 1 speler met 123 punten en hier een klein gaatje met 3 spelers met 121 punten. Spanning alom op driekwart van dit TOTO seizoen.

Aankomend weekend gaan we dus beginnen aan de 4e periode en verder met het totaal klassement.
Bedoeling is dat in de 4e periode van de VV Reutum Toto iedere week een “kenner” zich waagt aan de voorspellingen van de 8 wedstrijden op de VV Reutum Toto.
Misschien kan het je helpen bij het invullen van jouw Toto.
Onze hoofdtrainer Peter Bokma is de eerste kenner die de uitslagen van de wedstrijden van dit weekend voorspeld.
Heeft hij gelijk en neem jij zijn advies over, of verwacht jij een andere uitslag?

De  uitslagen van de wedstrijden op de VV Reutum Toto voorspeld door Peter  Bokma :

Willem II – sc Heerenveen ----1-3        (een 2
AZ- FC Twente ---- 2-0                         (een  1)
Sparta-RKC Waalwijk ---- 1-1              (een 3)
VV Venlo – Fortuna Sittard ----2-1       (een 1)
PSV – Feyenoord ----3-1                     (een 1)
FC Utrecht – Vitesse ----1-0               (een 1)
ADO  Den Haag- Heracles ----1-1     (een 3)
Arsenal – Tottenham H. ----2-1          (een 1)

Heel veel plezier en kunde/geluk gewenst!!

De organisatie.