nieuws   05 mei 2021     1 foto
Weekend 8 en 9 Mei de laatste TOTO van het seizoen en 4e periode, Voorzitter Frank Droste de kenner van deze week

Nu we het moeten doen zonder de competitie bij de senioren en junioren en er geen REGIOCUP is, kunnen we het des te meer hebben over de TOTO. Dit spel leeft in Reutum en is dit jaar ook weer bijzonder lastig te voorspellen schijnt. In de laatste van de 4 periode’s zijn we nu gekomen tot ronde 7. Er konden tot dusver 56 punten behaald worden. Op dit moment hebben we 1 speler die op 39 punten staan, op de voet gevolgd door wederom 1 speler met 38 punten en een 4-tal spelers met 37 punten. De volgende ronde is dus super belangrijk voor de derde periode (waar € 50,00 te winnen valt) en natuurlijk is dit de opmaat voor de eindzege.

In het totaalklassement is het vooral spannend om de plaatsen 2, 3 en 4. Een eenzame koploper heeft zich inmiddels 3 punten “lucht” verschaft op de achtervolging. Natuurlijk, alles kan, maar of dit nog goed gaat komen…  Deze koploper heeft 161 punten (van de 248), 1 achtervolger op 158 punten, hierachter weer 1 speler met 157 punten en hierachter een gaatje van 2 punten op 2 achtervolgers met 155 punten. Wordt de koning van de TOTO van afgelopen seizoen, Jan Ikink, onttroont? Of prolongeert hij deze titel??

Voor de goede orde, dit was de top 5 van afgelopen seizoen:

1. J. Ikink (1)
2. F. Droste
3. P. Brunninkhuis
4. Johan Lammerink
5. J. Aarnink

Er zijn dus nog volop redenen om een goede TOTO in te vullen voor de volgende laatste ronde. Heel veel wijsheid gewenst.

Vorige week had “kenner” Harrie Hulskotte er 4 goed, met bij één wedstrijd de goede uitslag. De wedstrijd Manchester United -Liverpool wordt donderdag 13 mei gespeeld, dus hij kan net als de jonge “kenners“ Jochem en Hidde nog op 5 goed komen.
Gezien de eindstand van de VV Reutum Toto van afgelopen seizoen misschien idee om de voorspelling van onze voorzitter waar te nemen aanstaand weekend??
Uit betrouwbare bron is ook al vernomen dat hij dit jaar niet veel punten heeft vergaard… Doe er je voordeel mee.

De organisatie.
------------------------------------------------

De voorspelling en terugblik van voorzitter Frank Droste

Toto seizoen 2020-2021

Zelfs in tijden van Corona gaat de tijd snel. Want we zijn alweer aangekomen bij de laatste toto van dit seizoen. Het was een bijzonder seizoen. Zeker door Corona. Maar de wedstrijden waren dit seizoen ook bijzonder lastig te voorspellen. Misschien ook wel door Corona. Want van thuisvoordeel was door het ontbreken van publiek geen sprake. Maar spannend blijft de toto altijd. Tenminste, dat vind ik wel. Heb ik er dit weekend eindelijk 8 goed? Of in ieder geval 7? Nee, helaas, ook dit weekend niet. Alweer niet. Wie heeft er dan wel prijs. Wie hij/zij? Hoe kan dat nou? Die heeft toch helemaal geen verstand van voetballen!

Ach, meedoen is belangrijker dan winnen. En dat geldt ook zeker voor de toto. Het zorgt voor een stukje beleving, wellicht enige rivaliteit en de kas van de vereniging wordt in deze magere tijden een beetje gespekt. Om verschillende redenen is de toto dus een mooie activiteit. Ik wil daarom alle deelnemers bedanken en uitnodigen om volgend jaar weer mee te doen. Misschien heeft u nog een buurman of vriendin die nog niet meedoet. Vraag hem of haar om ook mee te doen. Daar wordt het alleen maar leuker van. Een persoon wil ik speciaal bedanken: Dennis Morskieft. De grote organisator achter de toto. Complimenten hiervoor Dennis en bedankt voor jouw inzet!

Dit weekend mijn laatste kans om de pot te pakken. Hierbij mijn voorspellingen. Ik heb extra goed mijn best gedaan. Maar ik hoop oprecht dat ik één wedstrijd verkeerd heb voorspelt. Welke? Voorspel maar!

FC Twente – Heracles Almelo 1-2  (een 2)
SC Heerenveen – FC Utrecht 2-2  ( een 3)
VVV Venlo – RKC Waalwijk 0-1 (een 2)
FC Emmen – FC Groningen 2-0  (een 1)