nieuws   04 oktober 2022     1 foto
Week van de scheidsrechter 2022

Deze week is het landelijk de  "De Week van de Scheidsrechter". Inmiddels is de Week van de Scheidsrechter een bekend, en zeer gewaardeerd fenomeen. Dit is hèt moment om de scheidsrechter, die vaak voor kennisgeving wordt aangenomen, eens in het zonnetje te zetten. Jouw team doet toch ook mee?
Zonder scheids geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team..... kortom, we hebben elkaar nodig. Maar het is goed om bij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van een scheidsrechter heel even stil te staan tijdens deze Week van de Scheidsrechter. Zo'n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken.

Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren. Respect voor zijn beslissingen en een simpel bedankje richting de scheidsrechter na afloop van de wedstrijd doet al een groot plezier!
Teams neem zelf, net als het bestuur/scheidsrechterscommissie hiervoor het initiatief.
Misschien is het een goed idee om hem of haar een aardigheidje te geven voor de wedstrijd!

Interesse om te fluiten?
Overigens zijn we nog altijd dringend op zoek naar extra scheidsrechters. Het gaat daarbij om senioren- en juniorenscheidsrechters,
Lijkt het wat om verenigingsscheidsrechter te worden?
Laat het de Technische Commissie /  Scheidsrechtercommissie weten.