nieuws   28 september 2021     1 foto
Week van de scheidsrechter

Deze week is het landelijk de Week van de Scheidsrechter.
Om wedstrijden te kunnen spelen zijn er scheidsrechters nodig. Als VV Reutum zijn wij dan ook ontzettend dankbaar dat deze (schaarse) vrijwilligers bereid zijn om voor VV Reutum wedstrijden te fluiten.
Als kleine blik van waardering zijn er door het bestuur en scheidsrechterscommissie,  scheidsrechterstrainingsjassen en allweatherjacks aangeschaft.
Scheidsrechters die wekelijks fluiten krijgen een eigen jack/jas.
Voor de overige scheidsrechters hangt deze kleding (tegen kou/regen) op dezelfde plek als de wel bekende gele jacks (al 10 jaar in gebruik) voor de pupillenscheidsrechters.
Scheidsrechters nogmaals Super bedankt dat jullie de wedstrijden mogelijk maken.
Lang niet altijd een gemakkelijke taak, maar jullie staan er gewoon!
Ook aan de divers teams de oproep,  laat de scheidsrechters eens weten  dat je hun inzet waardeert!
Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren. Respect voor zijn beslissingen en een simpel bedankje richting de scheidsrechter na afloop van de wedstrijd doet al een groot plezier!
Teams neem zelf hiervoor het initiatief.
Misschien is het een goed idee om hem of haar een aardigheidje te geven voor de wedstrijd!

Interesse om te fluiten?
Overigens zijn we nog altijd dringend op zoek naar extra scheidsrechters. Het gaat daarbij om senioren- en juniorenscheidsrechters,
Lijkt het wat om verenigingsscheidsrechter te worden?
Laat het de Technische Commissie /  Scheidsrechtercommissie weten.