nieuws   15 oktober 2023     1 foto
3 punten en conditietraining voor Reutum 2

3 punten en conditietraining voor Reutum 2

Onder prima omstandigheden begaf het tweede zich zondagmorgen richting Almelo. Deze keer stond een wedstrijd tegen Luctor 2 op het programma. 

Aan het begin was Luctor de ploeg die de bal het meest rondspeelde zonder echt gevaarlijk te worden. Reutum wachtte af, bleef gecontroleerd spelen en gaf daarom ook geen kansen weg. Na ongeveer een half uur spelen was het Mats die zijn sprongkracht liet gelden en kopte de bal over de verdediging. Bjorn kwam daardoor 1-op-1 met de doelman en punterde vakkundig binnen. Reutum was daarna tot de rust de betere ploeg en wist de voorsprong vast te houden.

Na de rust was het aan Reutum om de voorsprong vast te houden en eventueel uit te breiden. Dit lukte echter niet na een gevaarlijke corner van Luctor. De bal viel bij de eerste paal en op ongelukkige wijze schoot Jeffrey de bal vast in de kruising. Knappe goal alleen in het eigen doel. 1-1. 
10 minuten later kwam Rick weer in het veld en was direct belangrijk. Na een schot van hem liet de keeper de bal los en een scherpe Maurice kon de bal binnen werken. Reutum stond weer op voorsprong. Een bijzonder fluitende scheidsrechter was het niet helemaal eens met het commentaar van Rick waardoor hij naar de bank werd verwezen met een gele kaart. Even later was het Maurice die er met een gele kaart af ging na commentaar op een eigen speler. Ook weer een vreemde beslissing. Het was 9 tegen 12 in de laatste minuten. Reutum hield stand en na 105 minuten spelen gaf de scheids eindelijk het eindsignaal. Een zwaarbevochten overwinning waardoor Reutum 2 na 3 wedstrijd op de maximale score van 9 punten staat.