Walk4Light actie voor Joep haalt €127883,- op
Terug
Walk4Light actie voor Joep haalt €127883,- op
Laatst bijgewerkt:

Begin januari startte de familie Rikhof met de Walk4Light-actie voor zoon Joep Rikhof. Iets meer dan drie maanden en vele acties verder was vrijdagavond 10 maart de finale van de grootste gezamenlijke actie ‘SteunJoep’.

Nadat er op de donderdag al door ongeveer 160 mensen was gelopen was het vrijdagavond de beurt aan meer dan 300 wandelaars om de Walk4Light te vervolgen. Nadat iedereen weer terug was bij Bays in Reutum kon het tweede gedeelte van de avond van start gaan. Onder leiding van Freddy Mensink werd er een veiling georganiseerd met 30 gave prijzen aangeboden door verschillende ondernemers uit Reutum en omstreken. Tussendoor werden de laatste 25 loterijprijzen bekend gemaakt en speelde ’n Moal wat Aans ook nog enkele nummers tijdens de pauze. De gehele avond en alle acties die zijn gevoerd kwamen rond de klok van 11 uur samen. Toen Joep op de rode knop mocht drukken om het eindbedrag bekend te maken. Na maanden van actie voeren door iedereen binnen en buiten Reutum kwam het mooie bedrag van €112.883 op het scherm te staan waarna Thomas Rikhof nog moest toevoegen dat een anonieme donateur nog eens €15.000 euro doneerde. Hiermee kwam het uiteindelijke bedrag van AMC (Ongeveer €44000,-), de actie SteunJoep (Ongeveer €68000,-) en de anonieme donateur (€15000,-) op meer dan €127.000,- euro te staan!

Vervolg

Maar de actie Walk4Light gaat nog verder, dit alles om geld op te halen voor onderzoek naar Retinitis Pigmentosa. Doneren kan dus nog steeds op de website: https://www.steunamsterdamumc.nl/fundraisers/walk4lightreutum deze site zal ook de komende tijd nog open blijven staan voor donaties. Samen proberen we zoveel mogelijk geld op te halen.

Het doel

Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor dokter Camiel Boon die onderzoek wil doen naar deze erfelijke aandoening. Om iedereen te bedanken heeft hij het volgende filmpje ingesproken:

Prijzen loterij

Benieuwd of u een prijs hebt gewonnen bij de loterij?

Kijk dan op: https://www.steunjoep.nl/blogs/news/prijzen-loterij

De prijzen zijn maandag en dinsdag op te halen bij Schildersbedrijf Deterink (Raymond Deterink) aan de Ootmarsumseweg 330 in Reutum.

In het nieuws

Ook waren op beide avonden media aanwezig om verslag te doen van de avonden. Hieronder enkele items:

RTV Oost: https://www.rtvoost.nl/nieuws/2205405/walk4light-in-reutum-dit-is-hartverwarmend 

TwenteFM: https://twentefm.nl/nieuws/74159/0/fors-bedrag-ingezameld-oogaandoening.html 

Tubantia: https://www.tubantia.nl/tubbergen/reutum-reutum-reutum-wat-hebben-jullie-joep-8-gelukkig-gemaakt-bijna-130-000-euro-is-er-binnen-voor-onderzoek-naar-oogziekte~a51815dd/ 

Recent nieuws