nieuws   05 juli 2022     1 foto
VV Reutum zoekt leiders, grensrechters en scheidsrechters

Voor het seniorenkader zijn we voor aankomend seizoen nog op zoek naar leiders en grensrechters (assistent scheidsrechters) bij de volgende elftallen:

Reutum 1
Vacature: Grensrechter (Assistent scheidsrechter)

Reutum 4
Vacature:  Grensrechter en Leider

Reutum Vrouwen 1
Vacature:  Grensrechter  en Leider

Tevens zijn we op zoek naar Scheidsrechters.
We zijn op zoek naar scheidsrechters voor de zondag. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Het is mogelijk wekelijks te fluiten, graag zelfs, maar het kan ook minder regelmatig, dus wanneer het jou uitkomt een wedstrijd leiden. We zijn blij met iedere bijdrage/gefloten wedstrijd!
Het fluiten van de wedstrijden is prima te combineren met je eigen voetballerij! Het is ook een goede manier om actief betrokken te blijven als je bijvoorbeeld door een blessure niet mag voetballen, maar wel mag sporten.
Als scheidsrechter (in spé) begeleidt je de spelers gedurende de wedstrijden die bij VV Reutum worden gespeeld. Je hebt een belangrijke en verantwoordelijke taak in het leiden van de wedstrijd zodat het een leuk en vooral ook sportief karakter houdt. De rol van scheidsrechter is essentieel, want immers geen wedstrijd zonder scheidsrechter!
Er zijn opleidingsmogelijkheden. Binnenkort start er in NOT verband een opleiding tot Verenigings-scheidsrechter (4 avonden).

Wil je wat betekenen voor onze mooie vereniging en nauw(er) betrokken zijn bij de prestaties van de vrouwen en het 1e t/m 35+ en sta je open voor één van bovenstaande vacatures.
Voor opgave of meer informatie kun je dan contact opnemen met Rob Veelers of Sander oude Luttikhuis van de Technische Commissie Senioren.