nieuws   11 februari 2020     1 foto
VV Reutum Toto 20, uitleg

Vijf wedstrijden op de VV Reutum Toto (nr. 20) waren afgelopen zondag vanwege de storm afgelast.
Het betrof de wedstrijden KVV Losser 1 – Reutum 1, FC Utrecht-Ajax, AZ-Feyenoord, Sparta Rotterdam-ADO Den Haag en FC Emmen-FC Twente.
De laatste 2 wedstrijden Sparta Rotterdam – ADO Den Haag en FC Emmen – FC Twente
worden vandaag (dinsdag 11 februari ) gespeeld.
De uitslagen van deze beide wedstrijden worden meegenomen in de uitslag van Toto 20.
De wedstrijden KVV Losser 1 – Reutum 1,  FC Utrecht – Ajax en AZ-Feyenoord worden later gespeeld.
Volgens het reglement (zie nieuwsitem 23 augustus 2019) geldt het volgende voor deze drie wedstrijden die later worden gespeeld:

Reglement vv Reutum Toto:
-
Bij afgelaste wedstrijden, wordt er gedobbeld. Gewone dobbelsteen, 1 en 4 zijn een 1,  2 en 5 een 2,  en 3 en 6 een 3.

Hopelijk blijft Dennis dit weekend een beetje rustig,  en worden de wedstrijden die op Toto 21 vermeld staan gewoon gespeeld.

De organisatie.