nieuws   01 december 2020     1 foto
VV Reutum schenkt chocoladeletters aan Voedselbank

Afgelopen weken kende de vv Reutum een mooi verkoop van chocoladeletters. Normaliter gaan enkele jeugdleden van de vv Reutum bij alle inwoners van Reutum langs om de chocoladeletters aan de man of vrouw te brengen.  Door de Corona heeft de TJC besloten deze toch te verkopen door de bestelling telefonisch of per app door te geven. Afgelopen zaterdag was de uitgifte er en konden de kopers via een “drive-through” hun letters ophalen. De organisatie had op alfabet de kopers in blokuren laten komen wat er voor zorgde dat het niet te druk werd en er geen piekmomenten waren. Na afloop waren er nog enkele tientallen letters over en de organisatie besloot deze te doneren aan een goed doel: de Voedselbank. In deze bijzondere (Sinterklaas) tijd zijn de vrijwilligers van deze Voedselbank bijzonder dankbaar voor dit gebaar. Al met al een geslaagde actie en allemaal blije mensen: de vv Reutum, de kopers en de Voedselbank!