nieuws   18 december 2021     0 foto's
VV Reutum MO13 ongeslagen kampioen

Met een maximale score van 27 punten uit 9 wedstrijden was het zaterdag 4 december dan zover, uit bij BWO in Hengelo werden de meiden van VV Reutum MO13 Kampioen.
Na op 27 november jl. thuis directe concurrent Achilles ’12 te hebben verslagen met 6-0 konden de plannen voor een kampioensfeestje een week later gemaakt worden, dachten we…
Door quarantaine en alle coronaperikelen bleef het tot zaterdagochtend spannend of het team kon afreizen richting Hengelo. Gelukkig kon de wedstrijd gespeeld worden en al snel liep de score op, na het laatste fluitsignaal stond er 0-15 op de teller en was het officieel .. kampioen! Niet veel later schalmde “We are the champions” door de speaker. Shirtsponsor Morskieft tapijten had mooie tassen met een attentie geleverd.
Eenmaal terug in Reutum werd het dorp luid toeterend geïnformeerd over de titel en werd koers gezet naar Bays, die voor de gelegenheid de zaal in discosferen had gebracht, voor een drankje met wat lekkers.

Een week later stond een vrij weekend op het programma waar, onder het nom van “we gaan trainen” iedereen keurig op tijd bij de Kottenbrei stond. De planning wijzigde in een kampioensfeestje. De meiden ontvingen een super leuke kampioensoutfit, een patatje namens VV Reutum en een rondgang per vrachtwagen door het dorp. De dag werd afgesloten met een sportief teamuitje bij Jump XL.
Zaterdag 18 december werd de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld tegen NEO MO13-1 (ook de meeste bijgaande foto's zijn tijdens deze wedstrijd gemaakt).
Scheidsrechter Jan Benerink  mocht 13 blauwgele  treffers op zijn notitieblokje noteren.
30 punten uit 10 wedstrijden met 110 doelpunten voor en slechts 3 doelpunten tegen. Mooie cijfers die staan in het VV Reutum archief.

MO13 bestaat uit 10 super enthousiaste meiden, een gezellig team die dit seizoen uitkomt in de 8 tegen 8 poule, 3de klasse. Volgend seizoen dient de overstap gemaakt te worden naar M015, 11 tegen 11. Hiervoor zijn de meiden op zoek naar teamgenootjes die graag een balletje trappen en met name ook houden van gezelligheid! Twijfel niet…en neem contact op met VV Reutum.