nieuws   28 januari 2020     1 foto
VV Reutum heeft jouw wat moois te bieden, wat heb jij VV Reutum te bieden

Het kan in de huidige tijd niet vaak genoeg gezegd worden: vrijwilligers zijn de spil van elke vereniging. Zo ook bij VV Reutum.

Als voetbalvereniging zijn we bij VV Reutum afhankelijk van onze vrijwilligers, die zowel dagelijks als wekelijks hun beste beentje voorzetten om ervoor te zorgen dat de vereniging draaiende blijft.
Veel vrijwilligers helpen vaak al jaren een handje mee. Zij zijn de motor van onze vereniging. Zonder hen liggen ons complex en de velden  er niet zo mooi bij, heeft u ,uw zoon of dochter geen training en blijft de kantine gesloten voor hen die graag genieten van de gezelligheid, de koffie, een hapje of een drankje.

Er is echter altijd vraag naar meer vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen.

Bent u ouder/verzorger, speler/speelster, toeschouwer of verbonden met VV Reutum op welke manier dan ook en draagt u onze vereniging een warm hart toe?
We hopen dat u bijgaande vragenlijst invult  en mailt naar ons secretariaat: ingridoudekotte@gmail.com of inlevert bij jouw leider of één van de bestuursleden.

Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met u opgenomen!

Bekijk hier het aanmeldformulier