nieuws   21 november 2020     2 foto's
VV Reutum Chocoladeletteraktie in Coronatijd

Hoe organiseer je in Coronatijd de altijd succesvolle jaarlijkse chocoladeletteraktie t.b.v. de jeugd van VV Reutum?
De Jeugdcommissie had er iets op bedacht.

Normaal komen jeugdleden van VV Reutum half november bij alle inwoners van Reutum en Haarle  langs de deur met chocoladeletters.

Door de Corona crisis kon dat dit jaar helaas niet.
Dus er werd een alternatief bedacht.
Iedereen kon 7 en 10 november telefonisch hun bestelling doorgeven.

Ophalen en niet onbelangrijk betalen kon zaterdag 21 november met de auto in de speciale “Chocoladeletter-drive- thru” op de parkeerplaats van de Kottenbrei.
En de aktie werd weer een succes. Er werden na een moeizaam begin toch weer veel letters verkocht en dat is toch een mooie opsteker in deze moeilijke tijden.
De coronacrisis hakt er namelijk niet alleen in sociaal opzicht in, maar ook financieel zijn het zware tijden voor vele verenigingen

De jeugd van VV Reutum dankt de vrijwilligers die deze aktie hebben georganiseerd en natuurlijk iedereen die chocoladeletters hebben gekocht.

SUPER BEDANKT!!