nieuws   27 februari 2021     12 foto's
VV Reutum Bingo, goed voor de binding met de club

In veel huiskamers in Reutum en zelfs in Achterhoal en Enschede werd vrijdagavond 26 februari via het You Tube kanaal van VV Reutum de Online bingo gevolgd/meegespeeld.

Een speciale commissie (Rob, Dennis, Koen, Maurice, Ralf, Tom en Luuk) besloot  na de succesvolle Pubquiz ook een Online bingo te organiseren om zo binding te houden met zowel leden als supporters van de club. Dat hier belangstelling voor was, bleek wel uit het feit dat er bijna 250 kaarten waren verkocht verdeelt over zo’n 100 personen.

Om die 100 deelnemers allemaal keurig op tijd (en Corona proof) te voorzien van bingokaarten, informatie en speluitleg is geen gemakkelijke taak.
Dat je vervolgens op de Bingo-avond exact om 20.00  uur gaat starten in een mooie (tijdelijke) studio is natuurlijk zeer professioneel.

Er waren mooie prijzen te winnen, mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en lokale ondernemers.
De avond werd aan elkaar gepraat door de bingomasters Luuk ter Haar en Ralf Benerink.
Het was even wennen voor beide heren, maar naarmate de avond vorderde kwam de schwung erin.
De deelnemers hadden vooraf voor iedere ronde een speelkaart ontvangen en konden zelf bepalen of zij meespeelden op papier of de getalletjes digitaal gingen aanstrepen. In totaal werden er 10 rondes gespeeld en in elke ronde waren er drie gesponsorde prijzen te verdienen Bij iedere bingo ging er een belletje af en werd  door de organisatie de kaart van degene met bingo gecontroleerd.

Hoofddoel van de avond was om iedereen die VV Reutum  een warm hart toedraagt een gezellige (lange) avond te bezorgen en gezien nu al de reacties blijkt de commissie hierin geslaagd.
Namens VV Reutum bedanken we alle sponsoren (voor de mooie prijzen) en de organisatie dat zij deze eerste VV Reutum Online Bingo mogelijk hebben gemaakt.
En last but not least natuurlijk dank aan alle deelnemers, jong en oud, voor jullie deelname en support. Ook Jordy bedankt voor t ontwerp van t mooie logo.

We hopen jullie spoedig terug te zien op de Kottenbrei.
Tot die tijd:  Hou je goed, blijf gezond en let op elkaar!

Bijgaand de foto's o.a. gemaakt door Dennis Morskieft.