nieuws   11 oktober 2020     1 foto
VV Reutum bedankt scheidsrechters in de week van de Scheidsrechter

Afgelopen week was het landelijk de Week van de Scheidsrechter.
Om wedstrijden te kunnen spelen zijn er scheidsrechters nodig. Als vereniging zijn wij dan ook ontzettend dankbaar dat deze (schaarse) vrijwilligers bereid zijn om voor VV Reutum wedstrijden te fluiten.
Normaliter zou dit weekend bij onze club iedere scheidsrechter een kleine attentie  (bloemen/doucheset/Hollandse nieuwe) krijgen om de waardering kenbaar te maken. Helaas werd er dit weekend maar één wedstrijd gespeeld.
Daarnaast zouden we met de Junioren- en seniorenscheidsrechters in januari gaan "frühstücken" in Halle/Uelsen (D).
Bovenstaande wijze van waardering voor onze verenigingsscheidsrechters waren voor de KNVB reden voor een mooie tegemoetkoming in de kosten.
Echter hebben wij dit jaar besloten, bovenstaande wijze van waardering niet te doen in verband met het Corona virus. Ondanks deze omstandigheden is de waardering voor de scheidsrechter onverminderd hoog vanuit het bestuur, de scheidsrechterscommissie en de rest van de vereniging!
Zonder een scheidsrechter zouden er geen wedstrijden gevoetbald kunnen worden daarom vanaf afstand op deze manier:
We hebben meerdere officiële scheidsrechterstrainingsjassen en allweatherjacks besteld voor de scheidsrechters. Scheidsrechters die wekelijks fluiten krijgen een eigen jack/jas.
Voor de overige scheidsrechters hangt deze kleding (tegen kou/regen) op dezelfde plek als de wel bekende gele jacks (al sinds 2009  in gebruik) voor de pupillenscheidsrechters.
Scheidsrechters nogmaals Super bedankt dat jullie de wedstrijden mogelijk maken.
Lang niet altijd een gemakkelijke taak, maar jullie staan er gewoon!

Interesse om te fluiten?
Overigens zijn we nog altijd op zoek naar extra scheidsrechters. Het gaat daarbij om senioren- en juniorenscheidsrechters,
Lijkt het wat om verenigingsscheidsrechter te worden?
Laat het de Technische Commissie/Scheidsrechtercommissie weten.