nieuws   20 september 2020     1 foto
VV Reutum 2 heeft valse start in Weerselo.

Zondagmiddag voetballen is uniek voor Reutum 2 maar vandaag toch een feit. Om 12.00 uur werd er afgetrapt onder leiding van de heer Schulte. En na 1 minuut spelen was de stand al 1-0 na slapen in de verdediging. Een valse start die 10 minuten later werd verergerd door de 2-0 na opnieuw onoplettendheid in de verdediging.
Voetballend was het echter best aardig om naar te kijken en er werden ook diverse mogelijkheden gecreëerd. Jan Morskieft was dreigend en Dani Scholten kwam net een teen te kort na een hoogstandje in de 16 meter. Ruststand 2-0.

1 wissel waarbij Maurice Kuipers in het veld kwam voor Roel Deterink.
Direct was er de kans op de 2-1 waarbij Dani Scholten alleen op de keeper kwam maar miste.
Dit beeld kwam vaker voor want er werden vier a vijf 100 % mogelijkheden in zeep geholpen.
UD beperkte zich inmiddels tot het fameuze lange bal spel waarbij het enkele keren gevaarlijk werd. Jord Van de Aa maakte de 2-1 na een slippertje van de uitblinkende keeper van UD en het wachten was op de 2-2. Met een vrije trap bracht UD echter de stand weer op 3-1 en hierna was er nog een penalty voor UD, deze werd gemist en in de omschakeling kwam Jan Morskieft helemaal vrij voor de keeper maar het verhaal van de dag was kansen missen.
Niet veel later was het einde wedstrijd en is het eerste verlies een feit!
Toch een lekkere wedstrijd waarbij er wellicht een puntje in had gezeten.

Volgende week Avanti thuis waarbij er om 09.30 uur wordt afgetrapt.

Tot dan!