nieuws   07 augustus 2021     1 foto
Voorbereiding Reutum 1 seizoen 2021-2022

REUTUM BEGINT BINNENKORT MET DE VOORBEREIDING OP HET KOMENDE SEIZOEN.

De selectie begint op zondag 15 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
De selectie blijft nagenoeg in tact, alleen Ramon Eerdman zal vanwege een buitenlandse stage tot Februari niet inzetbaar zijn.
In de begeleiding van Reutum 1 wel een aantal wijzigingen. Zo zullen Matthijs Kolman en Ruben Groothuis komend seizoen niet meer te bewonderen zijn.
Nogmaals dank voor de afgelopen jaren voor jullie geweldige inzet en enthousiasme.
Gelukkig heeft de TC van Reutum snel geschakeld, en prima vervangers kunnen vinden. Douwe Leferink en Tom Holsink zullen komend seizoen de staf van Reutum 1 weer completeren.

We hebben natuurlijk een verschrikkelijk seizoen achter ons. Na maar 2 gespeelde competitiewedstrijden ging het voetbal in Nederland op slot. Tot aan de dag van vandaag is er daarna geen competitiewedstrijd meer in onze klasse gespeeld.
Gelukkig ziet het er nu allemaal redelijk positief uit. Er kan en mag weer worden getraind, en de kantines mogen ook weer open. Het lijkt al erg lang geleden dat men na een training of wedstrijd even gezellig met elkaar kon nazitten. Waarschijnlijk zal dat op zondag 15 augustus weer realiteit worden.
We hebben er weer zin in want ondanks dat we niet mochten spelen is wel er vanaf maart tot eind juni wel goed en fanatiek doorgetraind. Gezien de spelvreugde en enthousiasme op deze trainingen is de selectie van Reutum er klaar voor om de strijd weer aan te gaan met dezelfde tegenstanders als afgelopen seizoen.
We hebben goede hoop met alle genomen maatregelen in Nederland dat we nu dan eindelijk een competitie kunnen afwerken die niet zal worden onderbroken door het coronavirus. Maar we weten allemaal dat dit virus zich niet zomaar laat verslaan.
Toch zullen we vanaf 15 augustus al onze pijlen richtten op de start van de competitie want dat is een datum die nu al rood in vele agenda’s omcirkeld staat.

De wedstrijden:

. Dinsdag 24 augustus: Oranje N. 1  – Reutum. 1 (Oefenwedstrijd aanvang 20.00 uur)

. Zondag 29 augustus: TVC’28 1 – Reutum 1 (Oefenwedstrijd aanvang 11.00 uur)

. Zondag  5 september: SV Vasse 1 – Reutum 1 (Bekerwedstrijd  wordt gespeeld op de Kottenbrei, aanvang 14.00 uur)

. Zondag 12 september: Reutum 1 – Sp. Vroomshoop1 ( Bekerwedstrijd aanvang
  14.00 uur)

. Dinsdag 14 september: SDC’12 1 – Reutum 1 (Oefenwedstrijd aanvang 20.00 uur)

. Zondag 19 september: sv Marienheem 1 – Reutum 1 (Bekerwedstrijd, aanvang 14.00 uur)

. Zondag 26 september: aanvang competitie

In de bijlage het complete programma inclusief trainingen (onder voorbehoud van wijzigingen/ Coronamaatregelen).

Peter Bokma