nieuws   27 augustus 2020     1 foto
Vervoer naar uitwedstrijden

Er zijn bij het bestuur vragen binnengekomen over het wel of niet verzamelen/meerijden met elkaar naar uitwedstrijden.

Voor de meeste teams staan de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen voor de deur. Bij uitwedstrijden betekent dit ook weer samen in de auto en hiervoor zijn richtlijnen en adviezen vanuit de overheid.

Onderstaande link geeft een overzicht met de maatregelen die voor jou als voetballer gelden: Neem ze door:
Bekijk hier

Vervoer:

Het advies van de overheid is om een mondkapje te gebruiken indien in er personen van buiten je huishouden in één vervoersmiddel zitten. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen, ook als zij niet tot hetzelfde huishouden horen.

Een mondkapje is dus niet verplicht voor mensen van 13 jaar en ouder, maar wordt wel door de overheid geadviseerd en dit landelijk advies neemt het bestuur van vv Reutum over.

Het is de bedoeling dat ouders en spelers zelf zorgen dat zij een mondkapje bij zich hebben.
Door het dragen van mondkapjes hopen wij elkaar, en vooral ook alle leiders en ouders die voor ons rijden naar de wedstrijden, te beschermen.
Bespreek het wel of niet gebruiken van mondkapjes dan ook goed binnen je eigen team en/of met de inzittenden van de auto.