nieuws   13 november 2021     1 foto
Update Coronamaatregelen per 13 november 2021

Corona update

Als gevolg van het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnamen heeft het kabinet vrijdag 12 november een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd. Met deze maatregelen wordt beoogd het aantal contactmomenten te verminderen om daarmee het aantal besmettingen terug te dringen.

Wat betekent dit voor de VV Reutum?

Trainingen en wedstrijden kunnen gewoon doorgaan. Maar vanaf 13 november 2021 om 18.00 uur en gedurende drie weken (tot 4 december 2021) is publiek helaas niet meer toegestaan bij zowel trainingen als wedstrijden op ons sportcomplex De Kottenbrei. Van zowel het thuisspelende als uitspelende team is alleen kader/begeleiding welkom. Bij jeugdwedstrijden zijn ook meerijdende ouders/begeleiders welkom. Verder wordt niemand toegestaan op De Kottenbrei.

De kantine is alleen toegankelijk voor spelers/begeleiders van teams die gevoetbald hebben maar is vanaf 20.00 uur gesloten. Tenslotte is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar die gebruik maakt van de kantine of de kleedkamers. Hierop zal gecontroleerd gaan worden maar wij rekenen op ieders eigen verantwoordelijkheid om de coronapandemie onder de knie te krijgen.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

Corona en sport (waaronder zwemmen, groepslessen en sportevenementen) | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Blijf gezond en fit!