nieuws   30 april 2020     1 foto
Trainingen VV Reutum jeugd mogen hervat worden

Goed nieuws! De Technische Jeugd Commissie en bestuur van VV Reutum hebben besloten om de trainingen voor alle jeugdteams zo spoedig mogelijk te hervatten.
Achter de schermen is de afgelopen dagen hard gewerkt aan de voorbereidingen om de jeugdtrainingen weer te hervatten.
De TJCommissie heeft een protocol opgesteld en ingediend bij de gemeente Tubbergen.
De gemeente heeft een coördinerende rol bij het weer open laten gaan van de sportverenigingen. Dit betekent in de praktijk dat we een protocol bij de gemeente inleveren waarin we aangeven hoe we na 28 april de trainingen voor de pupillen en junioren gaan organiseren. De gemeente moet goedkeuring geven alvorens we mogen starten.
Wij verwachten dat we snel groen licht krijgen van de gemeente en dat de eerste trainingen vanaf woensdag 6 mei gegeven kunnen worden.

Een aantal zaken al op voorhand:

Algemeen:
• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!
• Spreek mensen erop aan als ze zich niet aan de regels houden.
• Er zal worden gehandhaafd door de gemeente.
• Voel jij je als speler, trainer, vrijwilliger en/of ouder niet fijn bij het feit dat er weer gesport
  gaat worden en je wilt liever niet komen? Helemaal geen probleem maar laat het wel even
  weten aan je trainer of Technische Jeugd Commissie.

Accommodatie:
• Kantine, kleedkamers, douches en toiletten zijn gesloten.
• Het sportpak is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur.
•  Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de Kottenbrei.
   Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren).
Gebruik Kottenbrei buiten trainingen
De Kottenbrei  is alleen geopend voor georganiseerde activiteiten (trainingen).
De rest van de tijd blijft het sportpark gesloten. Hier zal strikt op toegezien worden.

Trainingen:
• Alle trainingen duren 50 minuten
• Tot en met de JO12 kan er gewoon worden getraind. Vanaf JO13 wordt er getraind op
  1.5  meter afstand
•  Kom zoveel mogelijk zelf en op eigen gelegenheid naar de Kottenbrei;
•  Kom in sportkleding naar de voetbalvereniging. Eventueel aanwezige kleedkamers zijn
   gesloten. Je kunt ook niet douchen, zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest en
   daarna goed je handen hebt gewassen;
•  Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training naar de voetbalvereniging en
   wacht op aanvang op de daarvoor aangewezen plek;

Het protocol volgt z.s.m. op deze site.

Wij  hopen op jullie begrip en wensen onze jeugdleden en hun trainers weer veel voetbalplezier!!!
Wees verstandig en blijf gezond!