nieuws   03 oktober 2021     1 foto
Toto 2021-2022 toch weer moeilijk

Hoe moeilijk is het om een TOTO goed in te vullen? Moeilijk, blijkt ook uit de eerste 4 rondes. Ronde 1 en 3 hadden maar 2 deelnemers (van de 95) er 7 goed. De 2e en 4e ronde was er niemand die er 7 of 8 goed hadden!!
Ronde 4 bleek dat er 1 deelnemer is die er 6 goed had…. De rest van de wedstrijden waren dermate moeilijk te voorspellen dat er zelfs 1 speler 1 goed had en meerdere maar 2.. Een perfecte TOTO’s dus om de pot te spekken.
De komende ronde zijn er geen Eredivisie wedstrijden maar interlands. Ook zijn er enkele senioren wedstrijden op het blaadje gekomen. Na deze ronde gaan we de meeste wedstrijden weer uit de Eredivisie pakken en interressante wedstrijden uit de nabij gelegen landen. De wedstrijden van Reutum 1 staan uiteraard ook altijd op de TOTO.

Succes met invullen de komende weken.
PR commissie.