nieuws   26 mei 2020     1 foto
sv Grol promoveert naar de Tweede Klasse - Concept indeling zondag derde klasse

SV Grol promoveert van de Derde klasse A naar de 2e klasse Oost!
De vereniging uit Groenlo had een verzoek tot promotie ingediend bij de KNVB en dit verzoek is ingewilligd op basis van het beste puntencoefficient in de 3e klasse (gemiddeld aantal punten per wedstrijd).
Grol was koploper met 39 punten uit 16 wedstrijden. Reutum 1 stond op een mooie 2e plaats met 37 punten uit 17 wedstrijden en was de eerste ploeg die Grol een nederlaag (2-0) toebracht  in de competitie.
Wij feliciteren sv Grol met de promotie en misschien willen ze nog een keer revanche voor de nederlaag afgelopen oktober.

Andere ploegen die promoveren zijn UDI Enschede (naar de Derde klasse) en sv De Lutte en Zenderen Vooruit (naar de Vierde klasse).

Onderstaande clubs spelen volgend seizoen derde klasse:

Derde klasse: Avanti Wilskracht, Borne, DSVD, FC Trias, Losser, LSV, Luctor et Emergo, MVV’29, Reutum, RSC, Saasveldia, De Tukkers, TVO, UDI, WVV’34.

De definitieve indeling volgt omstreeks 15 juni.