nieuws   07 april 2021     1 foto
SPELREGELBEWIJS, HAAL HET NU, DAN MAG JE SPELEN NA 1 SEPTEMBER 2021

Spelregelbewijs, Haal het nu, voor spelers die geboren zijn in 2004

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens het seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het spelregelbewijs te halen zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 1998 t/m 2003 was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2004 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen. Een speler/speelster heeft tot en met 1 september 2021 de tijd om het te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2021/‘22 niet voetballen.

Aan de slag

Juist nu kunnen de spelers en speelsters aan de slag omdat er vanwege het coronavirus helaas nog niet gevoetbald kan worden.
Je logt in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz. Heb je nog geen KNVB account? Via Voetbalmasterz kun je je registreren om een account aan te maken.
Klik hier om in te loggen: