nieuws   22 mei 2019     11 foto's
Sociale Sportprijs Gemeente Tubbergen voor G-team vv Reutum

Aan de vooravond van het gratis toegankelijke Jumping Schröder, werd het Sportgala Tubbergen gehouden op het prachtige concoursterrein van de familie Schröder nabij de Reutummerweg in Tubbergen.
Vele kampioensteams van de gemeente Tubbergen van het afgelopen seizoen werden gehuldigd en er was de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent en Jeugdsportploeg van het jaar.
Ook werd de Sociale Sportprijs uitgereikt.
Deze prijs werd uitgereikt door wethouder Roy de Witte aan het G- team met begeleiding van VV Reutum.
Van harte gefeliciteerd en daar zijn we als club zéér trots op!

Zaterdag kan het weer feest worden voor Reutum G,  als het één van de finalewedstrijden op de Kottenbrei speelt tegen ON.
Steun dit mooie team en alle Twentse G teams vanaf 13.00 uur.

Meer info over deze seizoensafsluitingvoor Twentse G-teams in een ander nieuwsitem op deze site.