nieuws   01 september 2021     1 foto
Snipperdag-baaldag

SNIPPERDAGEN VELD

Voor het aanvragen van een snipperdag geldt een uiterste datum van 5 (zaterdagvoetbal) en 6 maart (zondagvoetbal) 2022. Hieronder staat alle specifieke informatie vermeld.

In de categorie B veldvoetbal is het per seizoen mogelijk per team voor één wedstrijd een snipperdag, ook wel baaldag genoemd, aan te vragen. Deze aanvragen worden in de periode van start competitie tot en met het eerste volledige weekend van de maand maart verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld. Het is niet mogelijk een snipperdag aan te vragen voor een bekerwedstrijd.

Verzoek

Een snipperdagverzoek moet uiterlijk op dinsdag 12.00 uur bij het betreffende district binnen zijn. Voor dit seizoen worden snipperdagverzoeken verleend tot en met 5 en 6 maart 2022. Het gaat hierbij om de wedstrijddatum en niet om het moment van aanvragen. Na de aanvraag krijgen alle betrokkenen via de wedstrijdwijzigingen een bericht van de verplaatsing. Het in onderling overleg verplaatsen van een wedstrijd telt niet mee als snipperdag.

Bron : KNVB.nl