nieuws   12 januari 2020     26 foto's
Snertloop 2020 prima verlopen

Ook dit jaar vond er in het tweede volle weekend van januari, al meer dan 30 jaar traditiegetrouw bij vv Reutum georganiseerd door de Pr commissie, de snertloop plaats.
Een loop voor hardlopers en wandelaars met 2 verschillende routes van 5 en 10 kilometer. Gelukkig waren er dit jaar weer meer hardlopers dan de voorgaande editie.
De loopomstandigheden voor begin januari waren perfect, (nog) droog en niet te koud en zo kon men genieten van de route die liep via de Reutummer Weuste.
Aan de loop waren geen prijzen verbonden, deelname was hier belangrijker dan winnen, en natuurlijk na de tijd werd er een heerlijk bord snert geserveerd.
Voorzitter Frank Droste blikte kort terug op de sportief prima verlopen eerste competitiehelft  en
hoopte dat deze prestaties in 2020 een mooi vervolg mogen krijgen.
Frank bedankte ook Tonnie Huiskes voor het jarenlang consulschap bij de wedstrijden op zondag  op de Kottenbrei. Naast zijn taken als bestuurslid, clubscheidsrechter  en later kantinedienstmedewerker op de zondag was Toon de laatste 25 jaar, ook consul. In die hoedanigheid was Toon iedere zondagmorgen om 6.30 uur al op de Kottenbrei. Mooie anekdotes  over het consulschap zijn Toon zeker toevertrouwd  (denk o.a. aan de LSV Supporter die graag geïnformeerd wilde worden over de reden van de afgelaste wedstrijd).
Met ingang van 2020 zal Hubert Stevelink het consulschap voor zijn rekening nemen.
Namens vv Reutum Toon bedankt voor jouw jarenlang gedegen taakvervulling en wij wensen
Hubert (zondag 7.00 uur is ook ok)  veel succes in deze nieuwe job.