nieuws   17 mei 2019     1 foto
Seizoensafsluiting Twentse G-teams bij VV Reutum

Opnieuw een hoogtepunt in het 75 jarig bestaan van VV Reutum.

Zaterdag 25 mei vindt op ons sportcomplex de seizoensafsluiting van de G-competitie regio Twente plaats. En dat wordt een ware happening voor alle deelnemende teams en vooral voor ons eigen G-team. Zij gaan nog voor het kampioenschap! Ze moeten de wedstrijd van de nummer één winnen want onze jongens en meiden staan met één punt achter. Héél spannend dus en kom ze aanmoedigen!

De presentatie van de deelnemende teams is om 13 uur waarna de vier wedstrijden tegelijkertijd worden gespeeld.
Na de wedstrijden is de prijsuitreiking waarbij elke speler/ speelster in het zonnetje wordt gezet.Het wordt voor iedereen een voetbalfeest met een mooi randgebeuren.

Dit feest voor de echte toppers wordt mede mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt foundation, #SamenmetDirk. Dirk Kuyt, wie kent deze grote sportman en voetballer nu niet?

De deelnemende verenigingen zijn ON Almelo, NEO, twee teams van Rigtersbleek, Tubantia, Dos 37, Grol / Longa en VV Reutum.