nieuws   13 juni 2022     3 foto's
Sam Holsink en Pim Jansen winnaars 4e Rikhof Tuinen FIFA toernooi vv Reutum

Sam Holsink en Pim Jansen zijn de winnaars van het 4e Rikhof Tuinen FIFA toernooi van de vv Reutum geworden.

Afgelopen zaterdag 11 Juni was de Kottenbrei het decor van een heus FIFA toernooi, begeleid door Rent ’n Play uit Reutum. 48 deelnemers deden mee aan dit toernooi dat de vv Reutum voor de vierde keer organiseerde. De hele kantine stond vol met Playstations en dus ook gelukkige gamers.

De jongste (basisschool) kinderen kwamen tegen 10 uur binnen en liepen direct door naar het grote scherm waar de poule indeling bekend werd gemaakt. Sommige jongens waren blij, sommigen iets minder.
Na de poule-fase kon het echte werk beginnen door de knock-out fase te starten. Zo eindigt het natuurlijk met de grote finale. Bij de jeugd t/m de JO12 ging deze tussen Huub Venhuis (die de kwartfinale Thijs Groothuis had verslagen en in de halve finale had gewonnen van Julian Veenhuis) en Pim Jansen. Pim (winnaar afgelopen editie) had in de kwartfinale gewonnen van Ralph Frieling en halve finale gewonnen van
Luca Lammerink die op zijn beurt 3e werd door in de troostfinale Julian met 4-2 te verslaan. Een spannende wedstrijd dus.  De finale werd gewonnen door Pim, die Huub met 5-1 wist te verslaan. Prolongatie van de titel dus..
Ouders vroegen zich in de kantine nog wel af of dit wel goed is of dat er sprake was van verslaving…
Geintje natuurlijk..

Na de middag waren de oudere kinderen en senioren aan de beurt. Hier gold hetzelfde principe. De finale ging hier tussen Mats Holsink en Sam Holsink (vorige keer ook finalist). Sam wist in de halve finale Koen Warring (die de troostfinale wel won met 2-1 van Tom Morskieft) met 4-2 te verslaan en Mats won de andere halve finale met 4-2 van Tom.

De grote finale dus tussen de broers Mats en Sam Holsink. Deze werd net als ddeze ochtend op een groot scherm te zien zodat iedereen mooi mee kon kijken. Hier was, na een zeer spannende strijd, de eindstand 2-1 voor Sam waardoor hij de gelukkige winnaar werd. Al met al een zeer geslaagde dag met allemaal blije gezichten van de deelnemers en dus ook de organisatie.

Op de foto’s zijn de gelukkige prijswinnaars te zien en de sponsor Thomas Rikhof.