nieuws   05 mei 2019     21 foto's
Reutum verliest onnodig in Hengevelde

Reutum heeft vandaag met 4-1 in Hengevelde van WVV verloren. Een onnodige nederlaag gezien de kansenverhouding.

Al vroeg kwam Reutum in de wedstrijd op voorsprong. Sam Holsink kreeg de bal in het strafschopgebied en wist zich goed vrij te spelen. Met links schoot hij de bal in linker bovenhoek. WVV kwam beter in de wedstrijd maar toch werd het nauwelijks gevaarlijk. Reutum kwam via uitbraken er enkele malen gevaarlijk uit. Uiteindelijk kwam WVV wel op gelijke hoogte. De spits werd aangespeeld, draaide weg en schoof uiteindelijk de bal laag in de hoek. Kort voor rust had Reutum nog een penalty verdiend maar de scheidsrechter besloot de bal buiten het strafschopgebied te leggen.

De tweede helft had Reutum weer de beste kansen maar opnieuw was het niet scherp in de afronding en een vrije trap van Jord van der Aa belandde helaas op de lat. Na ruim een uur spelen kwam WVV op voorsprong via een onterecht gegeven penalty. Reutum ging op zoek naar de gelijkmaker maar het kwam helaas te kort. In het restant counterde WVV nog naar de 3-1 en even later kwam het via een vrije trap nog op 4-1. Een ietwat geflatteerde nederlaag die zeker niet nodig was.

Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen Losser op het programma, hopelijk kunnen er dan weer drie punten behaald worden.