verslag   19 mei 2019     32 foto's

zondag 19 mei 2019

lees verslag

VV Reutum

Reutum heeft vandaag met 3-1 verloren bij Losser. De eerste helft gaf het de doelpunten te makkelijk waardoor het met rust tegen een 2-0 achterstand aankeek.

De beginfase begon voor beide ploegen rommelig en het werd gevaarlijk voor beide doelen. Helaas voor Reutum was het Losser dat daar als eerste gebruik van maakte.
Slap uitverdedigen van Reutum resulteerde in de 1-0. Even later werd het 2-0 voor Losser vanuit de omschakeling.
Opnieuw werd er niet goed door Reutum verdedigd. Reutum zocht de aanval via Mark Morskieft maar creëerde onvoldoende om de aansluitingstreffer te maken.

Na rust begon Reutum feller en kreeg het al snel een kans op de 2-1. Stijn Slaghekke die weer terug was na een blessure trof helaas de keeper.
Na een uur spelen kwam Losser op 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Een voorzet vanaf rechts werd door een inlopende speler binnen getikt.
Enkele minuten later kwam Reutum op 3-1 na een kopbal van Stijn.
In het restant zette Reutum wel aan en was het enkele malen dichtbij een doelpunt maar uiteindelijk kwam het te kort om aanspraak te maken op een punt.

Volgende week staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Thuis wordt er dan aangetreden tegen Neo. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt.