nieuws   21 mei 2022     17 foto's
Reutum JO9-1 Kampioen 4e fase

De toppers van JO9-1 hadden zaterdag een top dag ! Nadat ze in de 1e fase al kampioen waren geworden en een klasse hoger waren ingedeeld hebben ze stuk voor stuk laten zien dat ze dit seizoen enorm gegroeid zijn en ze zaterdag opnieuw een kampioenswedstrijd mochten spelen.

Alle wedstrijden waren tot nu toe gewonnen maar er stond een lastige pot op het programma tegen RSC. In de vorige fase was dit een enorm spannende pot die uiteindelijk eindigde in een 6-5 winst voor VV Reutum.
De spelers waren behoorlijk gespannen want naast het kampioenschap was er smiddags ook nog de communie.

Het begin van de wedstrijd verliep daarom nier geheel vlekkeloos, door de spanning werd er hier en daar niet zo goed opgelet en waren we niet scherp.
Maar als snel viel de 1-0 en de 2-0, dat zorgde voor rust en we begonnen weer goed samen te spelen waardoor de wedstrijd uiteindelijk dik verdiend met 9-0 is gewonnen.

Uiteraard werd er een feestje gevierd, fakkels en confettikanonnen werden afgestoken en de champagne werd los geplopt  daarna een rondje toeterend door het dorp met als afsluiting een dikke ijsco bij Bays :)

Julian, Rijk, Noud, Isa, Cas, Jan en Jari jullie zijn toppers en zijn verdiend opnieuw kampioen geworden !