nieuws   30 december 2019     4 foto's
Reutum JO13 4e in heus Duits Hallenturnier

Zondag 17.00 uur was de eerste aftrap voor een volle zaal in Bad Bentheim. Voetbalvereniging Gildehaus had een toernooi georganiseerd met internationale allure. TuS Gildehaus, Vorwarts Epe, Alemannia Salzbergen, Sportfreunde Lotte, Sudendorf Samern en de Nederlandse clubs SDC ’12 en VV Reutum. Duitse jongens gaan direct de zaal in als de competitie half december is afgelopen en hebben qua training dus een kleine voorsprong. Aan 1 kant konden de jongens de boarding gebruiken en aan de andere (toeschouwerskant) niet, hier was een lijn de uit lijn. De eerste wedstrijd tegen Gildehaus was duidelijk even wennen voor de jongens. Reutum kwam hier nog wel op voorsprong maar verloor direct zijn spits door een polsbreuk. Heel erg jammer. Ook omdat die wedstrijd verloren ging met 1-3. De tweede wedstrijd tegen Sudendorf Samern werd met 1-0 gewonnen. Het geloof was er weer.. De derde wedstrijd tegen Lotte werd ongelukkig verloren met 1-2, na met 1-0 voor te hebben gestaan. De vierde wedstrijd tegen SDC ’12 werden vele kansen om zeep geholpen en natuurlijk zoals altijd kregen de Denekampers 1 kans en deze werd verzilverd. Zuur verlies. De laatste twee wedstrijden konden de blauw-gelen dus vrijuit voetballen aangezien ze het toernooi toch niet konden winnen. Prompt werd en beter gevoetbald en wonnen we met 2-4 van Vorwarts Epe en met 3-0 van Alemannia Salzbergen. Resultaat was een 4e plek achter Gildehaus, Lotte en Epe, maar voor Samern, Salzbergen en SDC ’12.
euk toernooi want de jongens hebben genoten.