verslag   14 april 2019     44 foto's
Reutum doet goede zaken


Reutum heeft vandaag thuis met 2-0 weten te winnen van directe concurrent LSV. Na een matige eerste helft zette het de tweede helft orde op zaken.

Toch had Reutum al direct een goede kans om op voorsprong te komen. Mark Morskieft kwam vrij voor de goal en Sam Holsink zette goed voor. Echter werd zijn inzet van de lijn gehaald. Al snel werd ook LSV gevaarlijk. Een schot van de aanvoerder ging rakelings naast. In de daaropvolgende fase had LSV het betere van het spel. Reutum had moeite om op de juiste momenten druk te zetten en LSV wist zich hier goed onderuit te voetballen. Aan Kevin Tulk had Reutum te danken dat het niet op achterstand kwam.

De tweede helft kwam Reutum al snel op voorsprong. Sam Holsink speelde zich goed vrij en schoot de bal rustig in het hoekje achter de keeper. Reutum kreeg in de tweede helft beter grip op het spel van de gasten en bracht zichzelf zo minder in de problemen. Mark wist uiteindelijk de score op 2-0 te brengen. Na een goede combinatie met Sam kon ook hij zijn doelpuntje meepikken. LSV werd nog wel enkele malen gevaarlijk maar de verdediging van Reutum stond goed en in de andere gevallen was keeper Kevin een sta in de weg. Zo hield Reutum eindelijk weer een keer de 0. Met deze 2-0 overwinning heeft Reutum goede zaken gedaan en neemt het afstand van de onderste plekken.

Op paasmaandag staat de uitwedstrijd tegen Twenthe Goor op het programma. Hopelijk steunt u de ploeg dan weer in de jacht op de drie punten!