nieuws   05 december 2021     1 foto
Reutum 2 wint van Vogido 2.

In de laatste wedstrijd voor de vervroegde winterstop kwam Vogido 2 op bezoek in Reutum.
Op een (te) vroeg tijdstip volgens de tegenstander werd er afgetrapt onder leiding van de heer Schulte.

Dat de ploegen elkaar nauwelijks ontlopen is te zien aan de stand. Nr. 3 en 4, maar ook aan het spelbeeld. De eerste helft was een vermakelijke waarbij de eerste grote kans voor Vogido was. Een middenvelder kwam vrij voor keeper Groothuis maar schoot de bal wild over. Aan de andere kant was spits Blokhuis gevaarlijk met een schot van dichtbij. Jan Aarnink dwong de keeper nog tot een redding en Mart Lammerink had een penalty mogen hebben na gevloerd te worden binnen de lijnen.
Vogido voetbalde wat makkelijker en kon tot aan de 16 meter combineren waarna ze niet tot echte kansen kwamen.
Björn Luttikhuis moest na 40 minuten het veld verlaten na een fikse overtreding en Roel Deterink kwam op z’n vertrouwde back positie te spelen waardoor Lex oude Kotte naar voren werd gedirigeerd.
Ruststand 0-0.

Geen wijzigingen in de rust maar Reutum kwam wel prima uit de kleedkamer. Nam het heft in handen en werd gevaarlijk door Casper Kuipers en Lex oude Kotte.Een voorzet werd door een verdediger met de hand geraakt en hieruit volgde een strafschop.
Specialist Jord van der Aa miste echter jammerlijk door te zacht in te schieten. Zo bleef het 0-0.
Maurice Kuipers kwam het veld in voor Jan Aarnink en gaf direct een goede voorzet maar deze bal werd gemist.
De 1-0 kwam toch op het scorebord en wie anders dan Rick Blokhuis was de afmaker in een mooie aanval die begon bij Luuk ter Haar, een afgemeten voorzet van Casper en een heerlijke afwerking door Seppe.
Hierna werd er door het hele team hard gewerkt. Jop Vrerink speelde een puike wedstrijd en ook de verdediging geleid door Roel Mensink stond prima.
Vogido wist nog in buitenspel raak te koppen maar dit doelpunt werd afgekeurd. Een solo van de linksbuiten van Vogido eindigde voor keeper Jurre Groothuis en een hard afstandsschot werd ook prima gepakt.
Chiel Wesselink kwam in het veld voor Rick Blokhuis en werd gevaarlijk met z’n snelheid. Er kwamen nog kansen uit voorzetten maar de 2-0 viel niet en zo bleef Vogido drukken en loeren op de 1-1. Deze viel niet en zo wist Reutum met 1-0 te winnen. Opnieuw een teamprestatie tegen een prima voetballende en leuke tegenstander. 30 januari mogen we (hopelijk) weer spelen en dan beginnen we de 2e seizoenshelft tegen Losser.

Voor nu is het eerst: Winterstop!