nieuws   29 september 2019     1 foto
Reutum 2 wint van SC Overdinkel.

Het tweede competitieduel voor Reutum 2 werd op de Kottenbrei afgewerkt.
Om 09.30 uur floot de heer Moes voor begin wedstrijd terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam.
Reutum begon flink gewijzigd aan het duel ten opzichte van de vorige wedstrijd waarbij de rechterkant werd gevormd door Keet Corry leden Casper en Jop.
Het begin was prima en Reutum speelde sterk terwijl Overdinkel zoekende was.
Na 15 minuten spelen maakte Rick Blokhuis alweer zijn 3e doelpunt van het seizoen.
De aanvallers van Overdinkel werd met de lange bal steeds gevaarlijker maar de uitstekend keepende Jurre Groothuis ( ook Keet Corry) was vandaag de beste man aan Reutum zijde.
Ruststand 1-0.
De tweede helft kwam Daan het veld in voor Jop en niet veel later verving Jord de wat aangeslagen Roel Booijink.
De 2-0 viel door opnieuw Rick Blokhuis en aan beide zijden werd een doelpunt afgekeurd. De gele kaarten waren vandaag voor de gasten die voor commentaar op de scheidsrechter maar liefst 5 gele kaarten ontvingen.
10 minuten voor het einde werd het nog spannend door de 2-1 van Overdinkel maar Rick Blokhuis scoorde direct hierna zijn 3e van de wedstrijd en dacht hiermee de eindstand op het bord te zetten. Overdinkel bleef echter aanzetten en scoorde vlak voor tijd de 3-2. Hierna was het welletjes na ruim 90 minuten voetballen in de regen.
De 3 punten zijn binnen en daarmee heeft Reutum 2 een uitstekend begin van de competitie. Volgende week mag het afreizen naar een oude bekende. Kosc 3 zal dan de tegenstander zijn in Ootmarsum.
Een mooi affiche aangezien deze wedstrijd altijd iets extra’s met zich medebrengt.
Tot volgende week !