nieuws   02 februari 2020     1 foto
Reutum 2 wint ruim in eigen huis.

Reutum 2 heeft na 2 verlieswedstrijden eindelijk weer weten te winnen.
MVV 3 moest er aan geloven en werd met maar liefst 6-1 weggespeeld.
Het begin van de wedstrijd was voor Reutum. Na 3 minuten viel de 1-0 al na een pass van Jord van de Aa op Niek Platvoet die van dichtbij binnenschoot. Het veld was snel en het veldspel liep prima aan Reutum zijde. De 2 en 3-0 vielen uit snelle uitvallen waarbij Casper Kuipers het eindstation was.
MVV kon hier weinig tegen over zetten en werd enkel gevaarlijk bij hoekschoppen en vrije trappen.
Na rust begon Reutum ongewijzigd en controleerde het de wedstrijd. Na een uur spelen kon de spits van MVV gaan douchen na een rode kaart voor een slaande beweging.
Hierna was de wedstrijd gespeeld en liep Reutum uit naar 6-0. Doelpuntenmakers Maddi van de Aa, Rick Blokhuis en Björn Luttikhuis. Op het eind viel de 6-1 uit een hoekschop. Een prima wedstrijd en een goede reactie op de verloren wedstrijd tegen Emos.

Volgende week mag Reutum aantreden tegen de trotse koploper Quick 20 2. Een team wat met recht bovenaan staat maar wat het enige puntverlies tegen Reutum op liep.
Aftrap 10.00 uur