nieuws   20 maart 2022     1 foto
Reutum 2 wint over de berg.

Op sportpark ‘T Tooslag mocht Reutum 2 deze zondag aantreden tegen oude bekende Kosc 3.

Na een aantal weken zonder voetbal was er weer de kans om de sterren van het 2e aan het werk te zien. Lichtelijk gehavend begon Reutum aan de wedstrijd maar gelukkig wel met een prima bank die vandaag zeker nodig was.
De wedstrijd begon om 11.00 uur en stond onder leiding van de heer Tuluk. Reutum begon goed, was scherp en creëerde een aantal goede kansen. Spits Rick Blokhuis kon niet binnenkoppen na een goede voorzet van Roel Booyink, Jan Aarnink kwam goed voor de goal maar zag zijn schot naast verdwijnen. Mart Lammerink probeerde het regelmatig van afstand maar wist geen doel te treffen. De eerste tegenvaller was het uitvallen van Jurre Groothuis maar gelukkig kon Chiel Wesselink het doel verdedigen en deed dit uitstekend.
Naarmate de eerste helft vorderde werd Reutum slordiger en kwam Kosc wat beter in het spel met zelfs een goede kans voor de spits die naast schoot.
Na 35 minuten kwam de 2e wissel al binnen de lijnen. Jop Vrerink werd vervangen voor Luuk Ter Haar . Een messcherpe voorzet van Luuk kon niet worden binnen gelopen maar net voor rust viel toch de verdiende 0-1. Roel Booyink schoot de bal strak in de hoek na een voorzet van Maurice Kuipers.

0-1 rust.

Thee, alles even weer neerzetten en de 2e helft kon beginnen. Een heersend Reutum dat achterin goed stond met als uitblinker Niek Platvoet. Echter werden de kansen wat schaarser en kon Kosc blijven geloven in een gelijkmaker. Volgens de Ajax tactiek breng je dan een debutant binnen de lijnen en dit was vandaag Mats Holsink. Onze A-junior gaf eerst een goede voorzet op Rick Blokhuis die van een meter wist over te schieten. (Thuis gaat dit Seppe veel beter af((gefeliciteerd Chantal en Rick)).
Daarna wist Mats zelf de wedstrijd te beslissen. Een voorzet van Roel Booyink bleef in de kluts liggen waarna Mats z’n linker tegen de bal zette en de 0-2 binnen tikte.
Dit was rond de 75e minuut en de wedstrijd werd hierna simpel uitgespeeld.
Opnieuw 3 punten en daarmee gaat Reutum 2 met vertrouwen naar volgende week wanneer andere buur UD 2 uit Weerselo op bezoek komt.

Supporters bedankt voor vandaag en hopelijk tot volgende week!