nieuws   08 maart 2020     2 foto's
Reutum 2 wint moeizaam in Overdinkel
Zondag was de dag na aftreden van Peerd Jop de 1e, onze trouwe rechtshalf moest daarom de eerste helft even bijkomen van zijn Peerdschap en kon de tweede helft letterlijk de wei in. We beginnen bij de tweede helft aangezien er in de eerste werkelijk waar niks was gebeurd. De gebroeders Jeroen en Mart Lammerink hebben plaats gemaakt voor Peerd Jop en Rick Blokhuis.
De tweede helft voltrok ongeveer hetzelfde als de eerste tot de 80e minuut waar Jord van de Aa een corner van broer Maddi wist binnen te knikken. Een minuut later besliste Casper Kuipers de wedstrijd door zijn doelpuntje mee te pikken. Spits Rick Blokhuis raakte met een mooi schot de lat waarna Roel Booyink uit de rebound de 0-3 binnen schoot. Een verdiende overwinning waardoor Reutum 2 alleen aan kop komt in de 3e klasse.
De volgende wedstrijd is woensdag 18 maart om 20.00 uur tegen Kosc 3.
Supporters tot dan!