nieuws   10 oktober 2021     1 foto
Reutum 2 wint met minimaal verschil

Afgelopen zondag mocht Reutum 2 afreizen naar Rossum.

RSC 2 was de tegenstander deze ochtend.

Heerlijke omstandigheden en op het hoofdveld werd er om 11.00 uur afgetrapt.

Het begin was voor Rossum maar Reutum stond prima en gaf eigenlijk de hele wedstrijd geen kans weg.

Na een kwartier voetballen kwam Reutum er een aantal keren gevaarlijk uit en na 20 minuten was het Casper Kuipers die ervandoor ging en zijn voorzet werd door spits Rick Blokhuis binnen geschoten. Hierna volgde een goede fase waarin de 0-2 ook moest vallen, een voorzet van Maurice Kuipers kon Roel Booyink vrij binnen lopen maar deze ging voorlangs. Casper schoot van dichtbij hard op de keeper en daarna was het al snel rust.

Dani Scholten kwam in het veld voor Casper en de 2e helft werd het een echte werkwedstrijd. Beide ploegen streden om elke meter en RSC bleef dreigend maar echt grote kansen bleven uit.

Mick Silder kwam in het veld voor Stan Morskieft en hierna kwam er een fase waarin de scheidsrechter zeker een aantal geel had mogen geven. Een vrije trap van RSC op een kansrijke positie werd in de muur geschoten en Reutum kwam er een aantal keer gevaarlijk uit. Roel Mensink verving Luuk ter Haar en hierna kon Roel Booyink de wedstrijd in het slot gooien maar alleen op de keeper kwam Roel niet goed uit met z’n passen. Hierna werd hij vervangen door Niek Platvoet en na een vrije trap en corner voor RSC was er eindelijk het eindsignaal.

3 punten die al met al verdiend mee naar Reutum werden genomen. Een week rust voor de boeg en daarna weer een thuiswedstrijd tegen een onbekende tegenstander, Rood Zwart uit Delden. Aftrap 09.30 uur, tot dan!