nieuws   03 oktober 2021     1 foto
Reutum 2 wint burenwedstrijd

Zondagmorgen 09.30 uur werd er onder leiding van de heer Harink afgetrapt tegen KOSC 3. Het regende de hele wedstrijd pijpenstelen, maar er werd een leuke pot op de mat gelegd.
Na 10 minuten waren er al een aantal goede kansen geweest en was het 0-1 voor KOSC.
Reutum trok dit vrij snel recht door een doelpunt van Mart Lammerink en een goede voorzet van Roel Booyink werd door Jord van der Aa binnen gekopt.
Vlak voor rust werd het ook nog 2-2 door geknoei in de verdediging van Reutum.
Rust 2-2.
1 wissel, Dani Scholten voor Stan Morskieft.

De tweede helft werd KOSC wat sterker maar de kansen waren voor Reutum. Een doelpunt van Reutum werd door de vlagger van KOSC afgekeurd en niet veel later kreeg de spits van KOSC de kans op de 2-3 maar keeper Chiel Wesselink redde prima 1 op 1.
Reutum schoot hierna op de lat, paal en de 3-2 viel ook via de paal. Stan Morskieft schoot prima binnen en via paal en keeper viel de bevrijdende 3-2.
De 4-2 was van Rick Blokhuis die met een hakbal scoorde, en de 5-2 werd gemaakt door Jan Aarnink na een assist van Maurice Kuipers.

Een verdiende overwinning voor Reutum 2 en volgende week mogen we aantreden bij RSC in Rossum!