nieuws   04 oktober 2020     1 foto
Reutum 2 wint Burenwedstrijd

Kosc 3 was vandaag de tegenstander van Reutum 2. Op het hoofdveld van een leeg sportpark werd er om 11.15 uur afgetrapt.
Reutum 2 begon flink gewijzigd aan de aftrap ten opzichte van de afgelopen wedstrijd tegen Avanti. Toch was het spelbeeld in het begin identiek. Reutum had het betere van het spel en Kosc zocht via snelheid op de buitenkanten naar mogelijkheden. Het was al na 13 minuten voetballen raak toen Roel Mensink op kon stomen aan de rechterkant en de keeper kansloos liet met een geplaatst schot. Reutum ging hierna niet beter voetballen en er kwam een grote kans voor Kosc maar Bas Lansink redde prima 1 op 1 met de rechtsbuiten.
Kansen waren er voor Rick Blokhuis en Roel Deterink maar het bleef 0-1 tot aan rust.
2 wissels waar Maurice Kuipers en Jop Vrerink in het veld kwamen voor Roel Deterink en Rick Blokhuis.
Reutum 2 kwam goed uit de kleedkamer en was eigenlijk de gehele 2e helft de betere partij. Kansen waren er voor Maurice Kuipers en Jord van de Aa maar de bal ging er niet in. In de 76e minuut viel uiteindelijk de 0-2 na een voorzet van Jop Vrerink op Mart Lammerink die makkelijk binnenschoot.

Hierna kwam Kosc eindelijk wat beter in de wedstrijd en kreeg het kleine mogelijkheden maar het verdedigende blok van Reutum hield ook vandaag weer prima stand.
Eindstand 0-2 en aanstaand weekend wordt er aangereden tegen Losser 2 en wel thuis om 09.30 uur!