verslag   13 oktober 2019     12 foto's
Reutum 2 weet weer wat verliezen is.

Na bijna een jaar zonder nederlagen is Reutum 2 weer terug op aarde.
Wellicht onnodig maar op basis van effectiviteit zeker verdiend.
Na het jaarlijks fotomomentje bij Herman en Theo mocht Reutum 2 om 09.30 aftrappen tegen SDC 3.
Een prima tegenstander wat bestaat uit vergane glorie met veel kwaliteiten binnen de selectie.De eerste helft waren er weinig kansen aan beide kanten maar was Sdc wat sluwer in het spel. De eerste kans was dan ook meteen raak voor de spits van Sdc die de bal zuiver langs Jurre schoof.
Hierna was Sdc de betere ploeg en was het aan Reutum om de schade beperkt te houden.
Na rust kwam Jop voor Niek op rechtshalf. Reutum begon prima aan de 2e helft en na 10 minuten had spits Rick al twee niet te missen kansen om zeep geholpen. Als dan uit een corner de 0-2 valt weet je al snel wat voor ochtend het wordt. Een compliment voor Reutum 2 wat Sdc flink terug drong en een aantal kansen wist te creëren. Jeroen kwam in het veld voor Luuk en Mart kwam spits Rick vervangen.
Maurice mocht voor 10 minuten aantreden en had nog een grote kans op de aansluitingstreffer maar het was een ochtend dat het niet mocht lukken.
Sdc hing in de touwen maar wist op ervaring en kwaliteit de wedstrijd naar het einde te brengen.
0-2 eindstand, leuke pot en aankomend weekend een lekker weekendje rust.
Hierna volgt een nieuwe thuiswedstrijd en wel tegen LSV uit Lonneker. Supporters tot dan!

Bijgaande wedstrijdfoto's zijn gemaakt door Herman de Vries.