nieuws   29 oktober 2023     1 foto
Reutum 2 vervolgt zegereeks
Na de bekerwinst op Vasse van vorige week stond vandaag weer een derby op het programma. Dit maal was TVC 4 de tegenstander. 
 
Op een nat veld was het zoeken voor beide ploegen. Na een rommelig eerste half uur werd de wedstrijd open gebroken. Jop gaf een vrije bal hoog in de zestien waarna uit de schermutseling de bal voor Jan aarnink zijn voeten kwam. Jan gaf een strakke bal voor het doel en Maurice wist de bal binnen te tikken. 1-0. Lang kon Reutum niet genieten van de voorsprong. Mart werd in de rug gedrukt maar de scheids besloot niet te fluiten. De aanvaller van TVC kon daardoor de bal rustig binnen werken. 1-1. Met deze stand werd ook gerust.
In de tweede helft was het wederom Reutum dat op voorsprong kwam. Uit een corner kopte Mart de bal in de de hoek. Rick sonder eiste de goal op maar in de verste verte was er geen balcontact van hem waar te nemen. 2-1. Wat is een wedstrijd van Reutum 2 zonder met tien man te voetballen. Casper was deze week de gelukkige met een gele kaart. TVC kwam terug in de wedstrijd en wist gelijk te maken door een afstandschot. De bal werd onder weg aangetikt waardoor Bram kansloos was. 2-2. Toen was het moment eindelijk daar. Na een aantal invalbeurtjes zonder doelpunten wist Rick Sonder dit maal wel het net te vinden. Vakkundig draaide hij weg bij de tegenstander en schoof de bal rustig in de hoek. 3-2. Het bleek een bevrijdend doelpunt want niet veel later was het na een goeie actie van Kars Wilmink Jordi lammerink die het verlossende doelpunt maakte. 4-2. Dit was ook het laatste doelpunt van de wedstrijd. 
 
Nog steeds de maximale score voor het tweede elftal waardoor het nu de koppositie in handen heeft.