nieuws   16 april 2022     1 foto
Reutum 2 verricht goede daad op Goede Vrijdag.

Wat is er te vertellen na een 0-0 wedstrijd?

Allereerst dat Bouwbedrijf Ter Haar aanwezig was voor de wedstrijd om het nieuwe trainingstenue uit te delen aan de spelers van Reutum 2.
Deze sponsor is sinds de jaren 90 verbonden aan Reutum 2 waar ook de familiaire banden tussen team en sponsor aanwezig zijn.
Neef Luuk ter Haar was deze avond namelijk met afstand de beste man op het veld.

De goede daad denkt u? Tegenstander RSC zat in de rats aangezien de wedstrijd normaliter afgelopen zondag zou worden gespeeld maar aangezien carnaval belangrijker is als/dan voetbal liet Reutum zich als goede gastheer overhalen om op vrijdagavond te spelen.

Dat carnaval belangrijker is binnen de voetbalclub uit Rossum was op het veld ook te merken. Een gezonde dosis inzet werd aangevuld met een ouderwets portie “lompigheid”.
Tel daarbij op een scheidsrechter die al paaseieren aan het tellen was in plaats van fluiten en de uitslag 0-0 is hierbij verklaard.

Mag Reutum 2 zichzelf wat verwijten?

Zeker, van de 4 a 5 opgelegde kansen die gecreëerd werden hadden minimaal 2 doelpunten moeten vallen. Verdedigend gaf Reutum 2 zoals vanouds niks weg maar met de 0-0 eindstand loopt het wel schade op ten opzichte van concurrent SDC.
Is hiermee het kampioenschap verspeeld?

Wees gerust, aangezien RSC zichzelf heeft opgeworpen om SDC nog 3 punten af te snoepen en een gelijkspel overduidelijk in een klein hoekje zit is er nog van alles mogelijk in deze competitie. Dat er al 2 teams zich hebben terug getrokken maakt het allemaal niet gemakkelijker maar het vertrouwen in een goede afloop is er nog steeds!

Nog 5 wedstrijden te gaan waarvan de eerstvolgende direct een kraker is. 1 mei mag er worden afgereisd naar Enschede om tegen nummer 3 Vogido te spelen.

Voor nu, namens Reutum 2, een fijn Pasen!