nieuws   26 september 2021     1 foto
Reutum 2 trapt af met een kater.

Een kater van de zaterdagavond of de zondagmorgen? Wie zal het zeggen. Feit blijft dat Reutum 2 lelijk is begonnen aan het seizoen.
Om 10.45 uur werd er afgetrapt in Enschede tegen Suroye 2. Een tegenstander die onbekend is voor Reutum 2 en normaal voetballend uitstekend zijn zaakjes voor elkaar heeft.

De wedstrijd begon afwachtend op een dra ma tisch kunstgrasveld. Reutum had het betere van het spel. Was gevaarlijk in de omschakeling en kreeg fikse kansen, Roel Booyink schoot 1 op 1 tegen de keeper. Jop Vrerink pegelde van afstand op de paal en Jord van de Aa zag een schot in de hoek goed gekeerd worden door de keeper.
Deze keeper torpedeerde Jop Vrerink net voor rust in de 16 meter met 2 benen vooruit maar geen penalty en geluk dat Jop bij deze actie heel bleef.

Rust 0-0.

Casper en Maurice Kuipers werden gewisseld voor Hein Wolbers en Rick Blokhuis.
Voetballend was de 2e helft niet best van beide zijde maar de kansen waren opnieuw voor Reutum.
Mart Lammerink en Jan Aarnink wisten met 2 man tegen de keeper de bal niet in het doel te krijgen.
Een schot eindigde op de lat, en Hein Wolbers wist alleen voor de keeper en later voor open doel de keeper en de paal te raken.In de laatste minuut kwam Mart Lammerink nog vrij in de 16 meter maar ook deze kans ging voorbij en na een lange bal kwam Suroye voor het eerst voor keeper Chiel Wesselink en werd het 1-0.

Einde wedstrijd.
Volgende week! KOSC 3