nieuws   24 oktober 2021     1 foto
Reutum 2 speelt met lef en wint verdiend.

Zondagmorgen! 3 graden en de jaarlijkse teamfoto stond op het programma. Perfect gelikt stond iedereen op de foto en de aftrap werd om 09.30 uur gedaan door Rood Zwart. Een nieuwe tegenstander voor Reutum 2. Reutum begon goed en fel aan de wedstrijd. De bal ging vloeiend rond en kleine kansen werden afgedwongen.
De keeper van Rood Zwart redde uitstekend op inzetten van Roel Booijink en Casper Kuipers.
Een vrije trap van Jord Van de Aa werd bij de 2e paal terug gelegd en Jan Aarnink liep de bal binnen. 1-0.
Daarna kwam Rood Zwart beter in het spel en moest Reutum in de achteruit.
Zonder grote kansen werd de rust bereikt. Roel Booijink werd gewisseld voor Maurice Kuipers.
Na de rust begon Rood Zwart sterk maar kansen creëren lukte niet. Een foute bal van keeper Bas Lansink werd uitstekend door Bas zelf gered en een voorzet viel bovenop de lat. In de omschakeling kwamen er kansen voor Casper Kuipers en de ingevallen Rick Blokhuis. Echter zonder succes. Een corner van Rood Zwart werd binnen gekopt maar de uitstekend leidende scheidsrechter floot dit zeker lijkende doelpunt af.
De 2-0 viel uiteindelijk toch na een voorzet van Jan Aarnink op Rick Blokhuis.
Daarna was de wedstrijd gelopen, en maakte Maurice Kuipers de 3-0.
Niek Platvoet kwam in het veld voor Roel Deterink en A-junior Rieme Maathuis kwam in het veld voor Roel Mensink.
Het slotakkoord was voor Casper Kuipers die 3 man de hielen liet zien en knap binnenschoot.
Een teamprestatie, iedereen haalde een dikke voldoende met als uitblinkers Jord van de Aa en Jop Vrerink.

Volgende week de topper bij SDC 12 te Denekamp.

Tot dan!