nieuws   26 mei 2019     1 foto
Reutum 2 sluit fantastisch seizoen af.

Afgelopen zondagochtend werd de laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Tegenstander Saasveldia kwam op tijd terwijl enkele spelers van Reutum 2 zich iets verkeken op de klok.
Toch werd er om 09.30 uur afgetrapt en was het spelbeeld zoals verwacht. Reutum 2 voetballend wat sterker en een stug Saasveld wat gevaarlijk in de omschakeling was.

Zulke wedstrijden eindigen dan ook altijd in een gelijkspel. Vandaag werd dat 3-3.

Doelpunten aan Reutum zijde van Roel Booyink, Ferrie Groothuis en Guus ter Grote. De twee laatst genoemde heren speelden samen met Marcel Kamphuis hun laatste wedstrijd voor Reutum 2. Ze sluiten af met een fantastisch seizoen. Slechts 1 wedstrijd werd verloren, 4 maal gelijk en 15 overwinningen maakten dit seizoen dat Reutum 2 overtuigend kampioen werd in zijn klasse. Als slagroom op de taart volgt aankomend weekend nog het teamuitje, wat een fantastisch feest zal worden.

Supporters, scheidsrechters, spelers en begeleiding, namens Reutum 2 hartelijk dank voor dit seizoen!!

Tot in september.

#REUTUM2KOMTERAAN#