nieuws   13 november 2022     1 foto
Reutum 2 recht rug en wint van Reünie 2.

Na een allerbelabberdste wedstrijd afgelopen week in Groenlo werd de voorbereiding voor dit weekend ruw verstoord op zaterdagavond.
Het gehele team werd uitgenodigd om onze leider en vlagger Ronald Pouwel uit de Pinn tevoorschijn te zien komen en aankomend jaar Adjudant van ons PinnDoarp te zijn.
Een heerlijk feestje waardoor de wedstrijd op zondagmorgen even werd vergeten.
Iedereen inclusief versgebakken Adjudant waren echter keurig op tijd. De trainer was weer eens een weekend weg en de bespreking werd weer eens digitaal gehouden.

Al met al kon er om 09.30 uur worden afgetrapt onder toeziend oog van scheidsrechter Steggink.
De eerste helft gebeurde bar weinig, Reutum 2 had veelvuldig de bal maar kon niet gevaarlijke worden. Onze buitenspeler had duidelijk zijn dag niet en kon in de rust dan ook even bijkomen en op de bank plaatsnemen.
0-0 ruststand en Mats Holsink en Gijs Steggink werden gewisseld voor Kjelt Kuipers en Chiel Wesselink.

De 2e helft was beter van Reutum,
Er werd gevaar gesticht en kansen gecreëerd. De 1-0 kon niet uitblijven en good-old Rick Blokhuis brak de ban na het goed verlengen van een bal van Jord vd Aa.
Jan Aarnink kwam Dani Scholten vervangen en niet veel later had de 2-0 al moeten vallen na 4 grote kansen op rij. Het was uiteindelijk Roel Booyink die de beslissende 2-0 maakte na opnieuw een goede bal van Jord vd Aa.
Keeper Jurre Groothuis had het vandaag rustig en Mats Holsink mocht nog even Stan Morskieft afwisselen.
Eindstand 2-0 en volgende week weer een thuiswedstrijd. Ditmaal tegen Vosta 2. Start om 09.30 uur!