nieuws   15 mei 2022     1 foto
Reutum 2 maakt van Italiaans voetbal een kunst.
De 0 houden, in Nederland een vies woord maar door Reutum 2 tot een kunst verheven. Opnieuw een overwinning zonder doelpunt tegen.

De wedstrijd begon onder leiding van de heer Tafas om 11 uur in Enschede tegen Victoria 2, de nummer laatst van deze competitie.
Vele wijzigingen waren doorgevoerd, Bram Rekers maakte zijn debuut als keeper.
De bank bestond uit A spelers Jort Maathuis, Mats Holsink en good old Rob Veelers.
De wedstrijd begon gezapig en het was voor de heren uit Reutum lastig om het tempo hoog te houden, Victoria kon enkel verdedigen en wist niet gevaarlijk te worden, de 0-1 kwam na een strakke bal van Roel Deterink op Roel Booyink, deze deed een “Bergkampje” en lobte de bal over de keeper.
De 0-2 viel knullig waarbij de 2 centrale verdedigers de bal tegen elkaar schoten en deze de doellijn passeerde.
Vele kansen werden om zeep geholpen en Victoria raakte nog de lat.
Rust 0-2.
Jort Maathuis kwam in de ploeg voor Casper Kuipers en snel in de tweede helft maakte Jan Aarnink de 0-3 op aangeven van Rick Blokhuis.
Het werd eenrichtingsverkeer, en Rick Blokhuis schoot de 0-4 binnen op aangeven van Jan Aarnink.
Mats Holsink kwam in het veld voor Niek Platvoet maar wist deze wedstrijd een keer niet te scoren.
Maurice Kuipers maakte de 0-5 en was tevens de man van de wedstrijd. Rob Veelers kwam Roel Booyink vervangen voor de laatste 10 minuutjes.
Als de eindstand 0-10 was geworden had niemand raar opgekeken.
Toch een compliment naar de verdediging die natuurlijk voorin begint.
We feliciteren SDC 2 en ook Reutum 3 met hun behaalde kampioenschappen.
Zelf speelt Reutum 2 nog 2 wedstrijden tegen Avanti en SDC, maar eerst een weekend welverdiende rust!

Over 2 weken reist Reutum 2 af naar Avanti. Tot dan!