Reutum 2 kent een prima start van het seizoen
Terug
Laatst bijgewerkt:
Reutum 2 heeft zondagmorgen een prima vervolg van de competitie gekent. In een moeizame eerste helft met weinig hoogtepunten wist Jordi Lammerink na een half uur de 1-0 op het scorebord te noteren. Vanaf de 16 meter lukte het Jordi met een droge schuiver de keeper te passeren. Ook na dit doelpunt wist Reutum niet echt door te drukken maar tegenstand was er ook nauwelijks. Toch wist Stevo 3 een paar minuten voor rust op gelijke hoogte te komen. De bal werd ongelukkig uitverdedigt en kwam uit de kluts voor goal waardoor er met een bekeken boogballetje gescoord werd. Met een gelijke score gingen de beide ploegen rusten.

Reutum kwam scherp uit de kleedkamer en wist direct goed druk te zetten op de tegenstander. Na 10 minuten kwam een aanvaller van reutum door, waarbij de vlagger van Stevo buitenspel gaf. De uitstekend fluitende scheids zag echter dat er geen sprake was van buitenspel en liet door voetballen. Vervolgens wist de verdediger van Stevo de bal in eigen doel te werken. Een terechte 2-1 voorsprong. Even later kwam Mats Holsink na een inworp van Guus Droste op vanaf de rechter kant, dribbelde richten de zestien om de bal netjes in de rechterhoek te plaatsen. Een bevrijdende 3-1 voorsprong die zeker nodig was. De laatste treffer van deze wedstrijd kwam op naam van Tom Slaghekke die de bal vanaf de linkerkant van het doel binnen wist te werken, 4-1. Een opvallende situatie deed zich voor toen opeens Rick Sonder verscheen aan de lijn voor de laatste 10 minuten. Na 8 maand van afwezigheid maakte hij zijn rentree zonder succes. Na vele pogingen uit alle hoeken en gaten bleef het doelpunt uit tot vreugde van alle spelers van Reutum 2.

Al met al een prima tweede helft van Reutum 2, die met 6 punten uit 2 wedstrijden een goede start van het seizoen kent.